Cultura 17/11/2017

Encesa dels llums de Nadal

4 min
Districtes i  més ...

NADAL, MÉS A PROP DES QUE ENCENEN ELS LLUMS

Aquest dijous, 23 de novembre, a partir de les 19 hores, al capdavall de la Rambla, davant l’Arts Santa Mònica, té lloc la tradicional encesa dels llums de Nadal a la ciutat de Barcelona. Hi haurà música, ball... L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, farà l’acte simbòlic d’encendre l’enllumenat dels carrers. És a partir d’aquest acte que tot allò que s’ha anat sumant al Nadal, incloent-hi el comerç, es converteix en el gran protagonista a la ciutat.

+ Detalls

ENCESA DELS LLUMS DE NADAL

23 de novembre, 19 h.

La Rambla, 7-9

CÓRRER PELS TURONS D’HORTA-GUINARDÓ I GRÀCIA

Diumenge, 19 de novembre, a les 8.30 hores té lloc la cursa del Parc dels Tres Turons, un esdeveniment que enguany arriba a la cinquena edició. Els participants recorren 12 quilòmetres i han de superar un fort desnivell -més de 1.000 metres- i passos estrets i complicats. Aquesta cursa de certa dificultat es diu així perquè passa pels tres turons d’Horta-Guinardó i Gràcia: el turó de la Rovira, el del Carmel i el de la Creueta del Coll.

+ Detalls

CROS TRES TURONS-LA DIABLADA

19 de novembre

8.30 hores

Casa de les Altures

Horta-Guinardó

VISITES ALS INTERIORS DELS MUSEUS

El dia 2 de desembre té lloc la primera edició de la jornada In museu. Visita l’interior dels museus, que ofereix visites exclusives gratuïtes, amb reserva prèvia imprescindible, a onze museus de la ciutat: el MUHBA-Plaça del Rei, El Born Centre de Cultura i Memòria, el Centre de Col·leccions del MUHBA, el Museu de la Música, el monestir de Pedralbes, el Museu del Disseny de Barcelona, el Museu Frederic Marès, el castell de Montjuïc, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Laboratori de Natura, el Museu de Cultures del Món i el Museu Etnològic de Barcelona. S’hi podran conèixer les col·leccions, les reserves i els tallers de restauració en companyia dels professionals que se n’encarreguen.

+ Detalls

‘IN MUSEU. VISITA L’INTERIOR DELS MUSEUS’

2 de desembre

11 museus de Barcelona

PORTES OBERTES AL MUSEU DEL DISSENY

El Museu del Disseny de Barcelona se suma a la Festa Major del Clot - Camp de l’Arpa i demà dissabte 18 de novembre, de les 10 a les 20 h, ofereix la possibilitat de visitar de franc les seves quatre exposicions permanents: Del món al museu. Disseny de producte, patrimoni cultural, Extraordinàries! Col·leccions d’arts decoratives i d’arts d’autor (segle III-XX), El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015) i El disseny gràfic: d’ofici a professió (1940-1980).

+ Detalls

PORTES OBERTES AL MUSEU DEL DISSENY

18 de novembre

10 h.-20 h.

Sant Martí

CICLE DE CINEMA I DRETS D’INFANTS ALS CINES GIRONA

Potenciar la reflexió sobre els drets i deures individuals i col·lectius dels infants, a partir del treball al voltant d’una selecció de pel·lícules, és l’objectiu del Cicle de Cinema i Drets dels Infants. Les activitats són gratuïtes i les places limitades.

+ Detalls

CICLE DE CINEMA I DRETS DELS INFANTS 2017-2018. CRÉIXER JUGANT

19 i 26 de novembre

12 h.

Cinemes Girona

Eixample

CORREFOC PELS CARRERS DE GRÀCIA

Demà dissabte, 18 de novembre, té lloc una tabalada i un correfoc de la Diabòlica de Gràcia amb motiu del 35è aniversari d’aquesta colla. L’activitat comença a les 18 hores a la plaça de la Virreina i recorrerà uns quants carrers de Gràcia.

+ Detalls

DIADA DE LA DIABÒLICA DE GRÀCIA. CORREFOC DEL 35è ANIVERSARI

18 de novembre

18 h.

Plaça de la Virreina i carrers de Gràcia

stats