Cultura 17/04/2018

'Dolor y gloria', la nova pel·lícula d'Almodóvar amb Antonio Banderas i Penélope Cruz

El director hi parlarà de la creació cinematogràfica i de la dificultat de separar vida i obra

L.s.
1 min
Almodóvar i Banderas durant el rodatge de 'La piel que habito'

BarcelonaEl cineasta Pedro Almodóvar començarà el rodatge de la seva pròxima pel·lícula aquest juliol. Portarà per títol 'Dolor y gloria' i en el repartiment comptarà amb Antonio Banderas, Penélope Cruz, Asier Etxeandía i Julieta Serrano, segons ha informat aquest dimarts la productora El Deseo.

Serà el 21è llargmetratge de Pedro Almodóvar, que començarà el rodatge més de dos anys després de l'estrena de 'Julieta', la seva última pel·lícula. Segons Almodóvar, 'Dolor y gloria' "narra una sèrie de retrobaments, alguns físics i altres de recordats després de dècades, d'un director de cinema que es troba en el seu ocàs". "Els primers amors, els segons amors, la mare, la mortalitat, un actor amb el qual el director va treballar, els seixanta, els vuitanta, l'actualitat i el buit, l'incommensurable buit davant la impossibilitat de seguir rodant" seran els protagonistes d'aquesta nova producció, que parla de "la creació, cinematogràfica i teatral, i de la dificultat de separar la creació de la pròpia vida".

Al contrari que 'Julieta', 'Dolor y gloria' serà una pel·lícula amb protagonistes masculins, Antonio Banderas i Asier Etxeandía, tot i que també recupera dues actrius que el cineasta adora, Penélope Cruz i Julieta Serrano, com a "personatges secundaris essencials".

stats