Cultura 26/05/2016

Marta Esteve substitueix Carles Duarte a la direcció de la Fundació Carulla

El nomenament s’inscriu en el marc del procés de renovació emprès recentment per l’entitat, en què adquireix un major protagonisme la tercera generació de la família

Ara
1 min
Marta Esteve substitueix Carles Duarte a la Fundació Carulla

BarcelonaMarta Esteve Zaragoza ha estat nomenada directora general de la Fundació Carulla en substitució de Carles Duarte, que ocupa la presidència des del febrer d’aquest any.

Al seu torn, Duarte també abandonarà el seu càrrec aquest estiu per incorporar-se a la direcció de la Institució Cultural del CIC –que inclou les Escoles Thau, Virtèlia, formació per a l'empresa, escola de disseny, idiomes i batxillerats.

Segons la Fundació, el nomenament de Marta Esteve "s’inscriu en el marc del procés de renovació emprès recentment per l’entitat, on adquireix un major protagonisme la tercera generació de la família Carulla, continuadora de l’obra del seu fundador, Lluís Carulla i Canals".

La nova executiva prové de fundacions de l’àmbit social, principalment a Càritas, la Fundació La Caixa i la Fundació IReS, on treballava actualment.

stats