Cultura 20/02/2014

Kasabian, MIA i Tame Impala encapçalen el cartell del FIB

El festival de Benicàssim silenciar els rumors de suspensió que van amenaçar la passada edició a causa de la situació econòmica de l'empresa organitzadora

Agències
1 min

ValènciaM.I.A, Tame Impala, Kasabian, James, Manic Street Preachers, Jake Bugg i Charlatans són els primers noms confirmats del cartell del Festival Internacional de Benicàssim (FIB), que celebrarà el seu 20è aniversari entre el 17 i el 20 de juliol. El festival surt així del pas dels rumors de suspensió que van amenaçar la passada edició per la precària situació econòmica de l'empresa organitzadora i l'endarreriment en el pagament a proveïdors.

Altres noms destacats del cartell d'aquest any són Tinie Tempah, The 1975, Chase&Status, Klaxons, Of Montreal, Courteeners, The Presidents of USA, Telegram, Kodaline i Sub Focus. El FIB havia promès un cartell "de luxe" en motiu del seu 20è aniversari i després de superar que l'empresa organitzadora Maraworld, entrés en concurs de creditors i poses en dubte la passada edició. El director del festival, Vince Power, ha assegurat que aquest any serà "una ocasió especial per celebrar una festa de música i diversió com mai".

stats