Literatura
Cultura 09/11/2020

Hi haurà Fira Literal al desembre

La sisena trobada d'idees i llibres radicals es farà a la Fabra i Coats

Ara
1 min
La Fira Literal en l'edició de l'any passat

BarcelonaLa Fira Literal d'idees i llibres radicals finalment celebrarà la sisena edició els dies 12 i 13 de desembre al recinte de la Fabra i Coats de Barcelona. La fira, que s'havia de celebrar al maig i es va ajornar a causa de la pandèmia del coronavirus, comptarà amb un centenar d’editorials, xerrades, presentacions, poesia, música i altres activitats pensades en clau local i de proximitat. També tindrà un escenari virtual. Segons ha explicat la coordinadora de la fira, Laura Arau, "cal defensar els espais comunitaris que tenen la cultura al seu centre".

Entre els temes de debat de la fira hi ha les fake news, el canvi climàtic, el feminisme i la meritocràcia. Dins de la programació destaquen les presentacions de Fils, amb Marta Serra i Ingrid Guardiola, i Novetats poètiques: assagets i Pitó, amb les noves propostes d'Enric Casasses i Guim Valls. També comptarà amb una taula rodona sobre el fantàstic català amb Judit Terradelles, Marta Torres Alícia Gili i Anna Llisterri. César Rendueles, Marta Marín-Domine i Marta Segarra són altres dels noms destacats d'aquesta edició.

Una de les novetats d'aquesta edició ha sigut la creació d'una botiga virtual que tindrà uns 1.500 llibres de les editorials que passaran pel festival. Els llibres es podran recollir a les llibreries cooperatives que han participat a la fira o bé es podran rebre a casa.

stats