Cultura 07/10/2020

La Fundació Joan Miró i Sport Cultura Barcelona signen un acord "per fomentar el coneixement, l'opinió i el debat"

La fundació de l'artista eixampla la seva base social

Ara
1 min
Albert Agustí i Sara Puig durant l'acte

BarcelonaLa Fundació Joan Miró amplia la seva base social: dimarts va signar un acord amb Sport Cultura Barcelona per afavorir l'activitat cultural a Barcelona. L'acord busca promoure la cultura a través de l'organització d'esdeveniments "amb l'objectiu de fomentar el coneixement, l'opinió i el debat entre diversos col·lectius culturals".

Sport Cultura Barcelona incorpora la Fundació Joan Miró

L'acord el van signar Albert Agustí, president de Sport Cultura Barcelona, i Sara Puig, presidenta del Patronat de la Fundació Miró. A l'esdeveniment també hi van assistir Marko Daniel, president de la fundació, i Rocío de Aguilera, secretària general de Sport Cultura Barcelona.

Sport Cultura Barcelona es va fundar el 2004 per fomentar el diàleg entre institucions i ciutadans. Entre els socis fundadors hi ha el Centre Excursionista de Catalunya, el Círculo Ecuestre, el FC Barcelona, el Panathlon Club de Barcelona, el RACC, el Reial Club de Polo de Barcelona, el Reial Club de Tennis Barcelona 1899, el Reial Club Nàutic de Barcelona, l'Orfeó Català Palau de la Música, el Club Natació Sabadell i el RCD Espanyol de Barcelona.

stats