Teatre
Cultura 25/04/2014

La comèdia 'Mares!' retrata els conflictes de la maternitat al Teatre Condal

Lloll Bertran encapçala el repartiment d'aquesta obra americana adaptada per Guillem Clua i dirigida per Oriol Tarrasón

Laura Gea Mallorquí
1 min

BarcelonaEl Teatre Condal estrena el 29 d'abril una versió de la comèdia americana 'Mares! Maternitat a crits' (Motherhood out loud), adaptada per el dramaturg Guillem Clua i dirigida per Oriol Tarrasón. L'obra vol ser un homenatge a les mares i a les relacions entre pares i fills, que en clau d'humor relata petits conflictes de la vida quotidiana. "La comèdia funciona molt millor quan els referents són propers, sinó queda artificial", explica Clua que ha hagut de convertir les mares novaiorqueses del text original en catalanes.

"L'espectacle no apel·la només a les mares primerenques sinó que capta l'evolució de les diferents etapes de la maternitat", assegura Tarrasón. En aquesta producció es retraten, des del prisma de la comicitat, mares de molts tipus així com els canvis socials que hi ha hagut en les darreres dècades dels models familiars com els pares homosexuals o les adopcions.

"Tothom es pot sentir identificat amb l'obra perquè tothom té una mare o si més no tothom en té una opinió", explica Tarrasón. El repartiment està format per Lloll Bertran, Vanessa Segura, Sandra Monclús, Óscar Jarque i Mireia Gubianas.

stats