Teatre
Cultura 10/03/2011

A 'Hair' es podrà seguir fumant

L'Agència de Salut Pública ha donat la raó al Teatre Apolo i al musical, en contra de l'advertència d'un possible incompliment de la llei del tabac

Redacció
1 min

BarcelonaEl Teatre Apolo i l'espectacle Hair, love & rock musical han rebut el suport de l'Agència de Salut Pública en la polèmica generada al voltant d'un possible incompliment de la llei del tabac, derivada d'una denúncia ciutadana del passat 11 de febrer.

L'Agència de Salut Pública determina que "l'ús de productes substitutius del tabac, com les barreges d'herbes medicinals per part dels actors i les actrius durant la representació de l'espectacle teatral Hair, no suposa un incompliment de la llei". Per l'Agència, "l'escrit informatiu [que es va fer arribar al Teatre] en cap cas suposava l'obertura d'un expedient administratiu sancionador" i lamenta que "l'advertència s'hagi malinterpretat i hagi derivat en una polèmica innecessària".

Els responsables del musical han valorat positivament la rectificació de l'Agència. Joan Lluís Goas, productor executiu artístic de l'espectacle, ha apuntat que "qualsevol manifestació artística o cultural hauria d'estar protegida per llei de la tonteria i la irracionalitat" i ha afegit que "finalment s'ha fet justícia". També ha agraït el suport de professionals, grups i associacions que s'ha posicionat a favor "del sentit comú"i del fet que es pugui fumar en una obra de teatre com a part de la dramatúrgia i la posada en escena.

stats