CINEMA
Cultura 27/04/2011

Daniel Radcliffe, tip de Harry Potter

J.K. Rowling promet a Radcliffe que no tornarà a escriure cap aventura sobre el jove mag. L'actor britànic vol donar per acabada aquesta etapa per evolucionar en la seva carrera com a intèrpret

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Daniel Radcliffe, l'actor britànic que durant deu anys ha protagonitzat les adaptacions al cinema de la saga Harry Potter, sembla impacient per passar pàgina en la seva carrera i perdre de vista per sempre la vareta màgica. Segons va explicar a Celebuzz durant la festa de la revista Gotham Magazine, a Nova York, l'actor es va espantar quan va sentir el rumor que J. K. Rowling estava escrivint una nova entrega de Harry Potter. Radcliffe, preocupat, va enviar un missatge enmig de la nit a l'autora britànica que deia: “Mira, és veritat? Estàs escrivint un altre llibre?”.

L'actor britànic va declarar a Celebuzz que l'autora va trigar unes hores a contestar-li, però que finalment li va dir que “li havia agradat tant la seva actuació a la primera part de Harry 7 que, com a premi, li prometia que mai més escriuria un llibre sobre Harry”.

Daniel Radcliffe, que encara s'haurà de posar un altre cop en la pell del mag a la segona part de Harry Potter i les relíquies de la mort, també va declarar a Celebuzz que no veurà en directe la boda del príncep Guillem i Kate Middleton, sinó que esperarà al resum de la CNN. L'intèrpret londinenc pensa que a Gran Bretanya “tothom sembla més excitat pel cap de setmana de quatre dies que pel casament”.

Celebuzz completa la informació amb una galeria de fotos que mostra l'evolució de Radcliffe des que va debutar com a Harry Potter fins a l'actualitat.

stats