Cultura 16/10/2018

Jordi Montaña, nou president del FAD

L’exrector de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i director de la Càtedra d’ESADE en gestió del disseny relleva la dissenyadora Nani Marquina després de quatre anys

Ara
1 min
El nou president del FAD, Jordi Montaña

BarcelonaLa direcció del FAD es renova: Jordi Montaña, exrector de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i director de la Càtedra d’ESADE en gestió del disseny relleva la dissenyadora Nani Marquina al capdavant de la junta directiva de la institució.

Segons el comunicat que ha fet públic el FAD aquest dimarts, l'assemblea general de socis del FAD va aprovar dilluns la substitució de la junta directiva de Nani Marquina després de quatre anys. La candidatura de Jordi Montaña va ser l'única presentada. Els resultats van ser d'un 96% dels vots a favor i un 4% en blanc. La nova secretària general del FAD és Isa Moll i el tresorer Pau Vilanova Vila-Abadal.

Els pròxims anys la nova junta directiva del FAD pot aconseguir que la institució sigui "la primera entitat de promoció de les arts i el disseny de tot l'estat espanyol i una de les principals institucions de referència europees, liderant i actuant coordinadament amb totes les institucions d'àmbits similars". També volen "augmentar la notorietat del FAD i redefinir la seva marca, créixer en nombre de socis, especialment joves; continuar la millora de gestió interna encetada per l’anterior junta i crear el senat del FAD, un òrgan consultiu amb els antics presidents de l’entitat, així com mantenir l’equilibri econòmic i financer del FAD".

stats