Música
Cultura 13/11/2018

Kylie Minogue, Garbage i Bastille, plats forts del proper Cruïlla

El festival es farà al Parc del Fòrum de Barcelona del 4 al 6 de juliol

Ara
1 min
Kylie Minogue surt amb Andreu d’Anglaterra

BarcelonaLa desena edició del Festival Cruïlla de Barcelona, que es farà del 4 al 6 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona, comptarà amb Kylie Minogue, Garbage i Bastille com a plats forts, segons ha informat l'organització aquest dimarts en un comunicat.

Entre els primers confirmats pel festival barceloní, els abonaments i les entrades de dia del qual es posen a la venda aquest dimarts a la seva web, també hi ha Natos y Waor, Ayax y Prok, DJ Amable, Gang of Youths i Lildami.

Kylie Minogue actuarà el dissabte 6 de juliol, en el que serà el seu únic concert de gran format a Espanya, per presentar 'Golden', el seu últim disc. Garbage tocarà el divendres 5 de juliol: serà la seva primera visita a Barcelona en 13 anys, i compartiran el protagonisme de la jornada amb els britànics Bastille, els australians Gang of Youths i DJ Amable.

Els sons urbans protagonitzaran la jornada del dijous 4 de juliol, amb Natos y Waor, els granadins Ayax y Prok i el representant de l'escena trap catalana, Lildami.

stats