Música

L’emocionant homenatge de Joan Dausà a la filla de Luis Enrique

El músic estrena la cançó ‘Xana’ en el concert de La Nit de l’ARA al Palau de la Música

1 min

BarcelonaJoan Dausà ha estrenat en directe la cançó Xana, una composició dedicada a la filla de l’entrenador de futbol Luis Enrique que va morir l’agost del 2019, quan només tenia 9 anys. Ha sigut un dels moments més emocionats del concert que Dausà ha ofert aquest dijous al Palau de la Música dins dels actes de l’onzè aniversari de l’ARA.

"Amb la família de Luis Enrique hem forjat una relació, i fa un temps els vaig fer la cançó com a regal privat a ell i a la seva dona, l’Elena", ha explicat Dausà a l’ARA. Aquesta relació va començar després de la mort de la Xana a causa d’un càncer, quan la germana de l’Elena es va posar en contacte amb el músic de Sant Feliu de Llobregat. "Em va explicar que la Xana escoltava molt la meva música", recorda Dausà. De la connexió entre ells va sorgir la cançó que ha cantat aquest dijous al Palau de la Música amb Luis Enrique i la seva família seguint el concert des de la platea. "És un detall, un homenatge a la seva filla, a la manera com fan present el record de la Xana", ha afegit Dausà.

Dausà ha interpretat la cançó en la primera meitat del concert de l'ARA, que ha servit també per inaugurar la gira de presentació del disc Ho tenim tot.

Luis Enrique durant el concert de Joan Dausà al Palau de la Música.
stats