Cultura 22/04/2022

‘Llegir, estimar’: així serà el diari especial de l'ARA per Sant Jordi

El diari fa una edició especial en paper i reunirà més de 30 escriptors a la rambla de Canaletes

2 min
Diari especial de l'ARA - Sant Jordi

Torna el Sant Jordi sense restriccions pandèmiques i l’ARA torna al carrer amb moltes ganes de celebrar-lo. L’edició de paper, de la qual sempre tenim una cura especial, tindrà una portada feta per l’artista Mari Fouz i inclourà un suplement monogràfic dedicat a dos homenots de les lletres catalanes, Joan Fuster i Gabriel Ferrater, en ocasió del centenari del seu naixement. Són dos escriptors imprescindibles per a l’assaig i la poesia en llengua catalana. 

El diari d’aquest dissabte 23 d’abril també inclourà una extensa informació sobre com serà la diada, quins autors i títols aspiren a rebre els favors dels lectors, quines escriptores i escriptors s’estrenen i molta informació útil perquè cadascú es pugui organitzar el seu recorregut. També donarem a conèixer els guanyadors del concurs d’aforismes de Sant Jordi. I a l’Ara.cat hi trobareu el nostre recomanador de llibres amb 245 títols ressenyats, una guia completíssima.  

El mateix dissabte tindrem parada oberta a la rambla de Canaletes de Barcelona, per on passaran al llarg de tot el dia més de 30 autors a firmar, des de Sebastià Alzamora i Sílvia Soler fins a Jordi Cuixart, Natza Farré, Joel Joan, Laura Gost, Eduard Vallory, Manel Alías, Mònica Planas, Maite Salord, Àlex Gutiérrez i molts més. Aquí tens tots els horaris per autor.

Si l’endemà, diumenge 24 d’abril, voleu continuar gaudint de la festa, ho podeu fer també amb la lectura del diari, on els nostres cronistes i periodistes glossaran i documentaran la diada del llibre i la rosa a tot Catalunya.

stats