Moda
Cultura 15/07/2011

Mango porta al 080 la col·lecció d'hivern

Els dissenyadors independents Toni Francesc, Montse Liarte o Omar Kashoura van desfilar durant el dia; a The Brandery, el protagonisme va ser per a Custo

Redacció
2 min
Mango porta la col·lecció d'hivern als patis de la Universitat

BarcelonaMango i els seus seguidors van omplir ahir la Universitat de Barcelona per la desfilada que va tancar la segona jornada del 080. En contraposició a les propostes dels dissenyadors independents, la marca va presentar la col·lecció del proper hivern, eclèctica i per a tots els gustos, però continuïsta respecte a les propostes que ja són a les botigues: per als homes, moltes peces casual; per a les dones, vestits de festa de color blau i negre i decorats amb pedreria i lluentons per a la nit i peces amb estampats felins per al dia.

La marca, que és una de les principals cadenes de distribució del país, va convocar prop de set-centes persones, entre cares conegudes com Jaime de Marichalar, polítics i els empresaris de la marca, encapçalats pel seu president, Isak Andic.

Al llarg del dia també van desfilar pel 080 noms com Toni Francesc, Montse Liarte o Omar Kashoura, entre d'altres. Francesc va presentar una col·lecció d'ocres i terrosos inspirada en els moviments migratoris i el nomadisme. El dissenyador va recrear el concepte amb peces asímetriques i molt vaporoses, entre les quals destaca el mono globus que va tancar la desfilada. Els colors i les textures van ser els protagonistes de la col·lecció de Liarte, que va apostar per tons rosats, blancs i molts verds i acabats com el plàstic, la seda i el tul. L'elegància masculina va arribar amb la proposta de Kashoura, inspirada en Woodstock i els anys seixanta, marcada pels pantalons amb ratlles i les combinacions de camisa amb bermudes curtes, per sobre del genoll.

A The Brandery, el protagonisme va ser per a Custo, que va presentar la col·lecció de Custo Line per a l'estiu de 2012, pensada per atraure el públic més jove i totes les butxaques.

stats