Cultura 31/05/2019

Mika torna amb el tema 'Ice cream' i anuncia nou disc

'My name is Michael Holbrook' sortirà el 4 d'octubre i el presentarà a Barcelona el 12 d'octubre

Ara
1 min

BarcelonaMika trenca quatre anys de silenci en el panorama musical amb un nou senzill, 'Ice cream', i amb l'anunci d'un quart disc d'estudi, 'My name is Michael Holbrook' (el seu nom real), que veurà la llum el 4 d'octubre de la mà de Republic Records i Casablanca Records. El cantant libanès ha desvelat que farà una gira del disc que passarà per Barcelona el 12 d'octubre, a la sala Razzmatazz. També passarà per la sala La Riviera de Madrid el dia 13 d'octubre, així com per les principals ciutats d'Europa.

Mika va estar dos anys component el disc. Arran de fer-ho es va "enfrontar a problemes personals, greus, i a vegades dolorosos –diu el cantant–. Ara em sento molt més lleuger i lliure". Musicalment, està inspirat en l'actitud irreverent de la música dels anys noranta i en el cantant i compositor George Michael, entre d'altres.

Amb el disc, l'artista vol llançar un missatge de valentia i gaudi: "Atreveix-te a ser la versió més orgullosa de tu mateix. Atreveix-te a ser un home sensual, a expressar en veu alta els desitjos que sempre guardes dins el cap", reivindica Mika.

stats