Música
Cultura 20/06/2019

Miriam Luna estrena el videoclip 'Isn’t she lovely'

La cançó és una versió de Stevie Wonder inclosa en el nou disc de la cantant i pianista barcelonina

Ara
1 min

Barcelona'Isn’t she lovely' és una versió del clàssic de Stevie Wonder a la qual la barcelonina Miriam Luna, amb la veu dolça i el so captivador del piano, li confereix un to elegant i alhora fresc i juganer que també és present en el videoclip dirigit per David Conill. Aquest primer single aplega els atributs del nou disc, 'Piano & soul', que es publicarà el 9 de juliol i en el qual, segons Luna, es potencia la bellesa de la simplicitat, la puresa de la veritat i el sentiments íntims.

'Piano & soul' és un viatge a la terra dels somnis i dels sentiments a través de la reinterpretació de temes icònics de diversos estils, com el pop, el jazz, el swing, la 'chanson', el bolero i la bossa nova. “És un disc que pretén fer sentir bé les persones que l'escolten allà on siguin, que convida a gaudir de la pau a través de la meva veu i el missatge de les cançons. M'agrada generar positivitat, harmonia i benestar amb la meva música i això és el que pretenc amb 'Piano & soul', contribuir a millorar la vida de les persones transmetent felicitat per aconseguir un món millor, més positiu i més respectuós amb l’entorn”, explica Luna.

Miriam Luna és una cantant i pianista nascuda i formada a Barcelona que actualment viu a Viena. Amant de la natura i activista per la sostenibilitat, el 2010 va donar suport a la Conferència Contra el Canvi Climàtic celebrada a Copenhagen amb una de les seves cançons escrita expressament per a aquesta causa. El 2016 va llançar el seu primer single, 'Simply beautiful'.

stats