Música
Cultura 12/06/2014

Morrissey cancel·la la gira pels Estats Units després de desmaiar-se

El dissabte, a Boston, el van haver de traslladar a l'hospital al final d'un concert a causa d'un "horrible refredat", segons ha explicat el cantant en un comunicat

Efe
1 min

LondresEl cantant britànic Morrissey ha cancel·lat els nou concerts que li quedaven de la gira pels Estats Units. Ho ha fet després que dissabte patís un desmai i hagués de ser traslladat a l'hospital al final d'un concert a Boston, segons ha informat l'artista en un comunicat al portal 'True to You'.

La nota explica que el músic, de 55 anys, es va començar a trobar malament a causa d'un "horrible refredat" durant un concert a Miami. El missatge continua així: "Morrissey va rebre atenció mèdica a Miami i, un cop a Boston, no ha tingut temps suficient per alliberar-se del virus. El temps de recuperació [requerit] és massa llarg per poder complir amb els nou concerts de la gira". El comunicat també apunta que Morrissey sent "una pena inimaginable" per la cancel·lació de la gira.

No és la primera vegada que un problema de salut obliga l'exlíder de The Smiths a cancel·lar concerts. El 2013, el cantant va anul·lar diverses actuacions als Estats Units a conseqüència d'una úlcera, un problema d'esòfag i una pneumònia.

stats