Música
Cultura  /  Música 25/08/2022

Fita històrica: Coldplay anuncia un quart concert a l'Estadi Olímpic

El dia que s'obria la venda dels tres concerts anunciats, s'hi suma una nova cita a Barcelona, que és l'única parada a l'Estat

ARA
2 min
Concert de Coldplay a Barcelona

BarcelonaAquest dijous la productora Live Nation ha obert la venda d'entrades per als concerts de Coldplay a Barcelona els dies 24 i 25 de maig del 2023 i també la tercera cita que es va anunciar tot just ahir, per al 27 de maig, també a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Doncs aquest mateix matí la venda ha estat tan "espectacular" que hi han afegit una quarta i última cita el diumenge 28 de maig (que, per cert, coincidirà amb les eleccions municipals).

L'aforament de l'estadi és de 55.000 espectadors, i això vol dir que esperen més de 200.000 fans, en els que seran els únics concerts del grup britànic a l'Estat. Coldplay està immers en la gira del disc Music of the spheres, que va sortir l'octubre del 2021, i està tenint una gran repercussió internacional. Des del 2016 que el grup de Chris Martin no actuava a Barcelona , quan van reunir 110.000 persones en els dos concerts a l'Olímpic.

Els preus de les entrades van dels 56,50 euros als 170 euros, però en les entrades VIP arriben fins als 550 euros.

La fita de quatre cites seguides a l'Estadi Olímpic és insòlita. Aquest any han actuat a l'Estadi Olímpic Iron Maiden i Red Hot Chili Peppers, amb 50.000 espectadors cadascun. Rosalía ha omplert dos Palaus Sant Jordi (34.000 espectadors). Bruce Springsteen també vindrà el 2023 i oferirà dos concerts a l'Olímpic. Però més enllà d'aquests doblets, ens hem de remetre a les xifres musicals dels grans festivals musicals: ni el Primavera Sound 2022, amb dos caps de setmana de desenes de concerts durant tres dies , hauran atret tant públic com el que espera Coldplay.

La nova gira de Coldplay va arrencar a Costa Rica al març i el grup ha voltat des d'aleshores per l'Amèrica Llatina i els Estats Units i més recentment van aterrar a Londres, amb una sèrie de concerts a Wembley. La banda està fent una gira extensiva amb moltes dates seguides: quatre concerts a Milà, Amsterdam, Manchester i Göteborg, però també deu concerts a Buenos Aires, sis a São Paulo i quatre a Santiago de Xile. Segons han explicat, és una gira que intenta ser el mínim de contaminant, i tot el xou es genera amb energies renovables.

stats