Música
Cultura Música 26/05/2022

Joaquim Uriach serà el nou president del Palau de la Música

La seva candidatura ha presentat més del doble d’avals necessaris, i serà reconeguda a l’assemblea general de socis del 21 de juny

1 min
Joaquim Uriach al Palau de la Música.

BarcelonaDesprés dels tres mandats de Mariona Carulla, el Palau de la Música estrenarà nou president el 21 de juny: Joaquim Uriach Torelló. La seva candidatura ha sigut l’única que s’ha presentat a les eleccions en el termini previst pels estatuts de l’Associació Orfeó Català (que finalitzava dissabte passat, 21 de maig, a les 16 h). Per tant, queden cancel·lades les eleccions previstes per al 20 de juny i la candidatura encapçalada per Uriach serà reconeguda a l’assemblea general del 21 de juny al Palau de la Música.

La candidatura encapçalada per Joaquim Uriach està formada per Eugènia Bieto Caubet, Lluís Domènech Girbau, Joan Vallvé Ribera, Ignacio García-Nieto Portabella, Jordi Cabré Trias, Jaume Martí Llobet, Mar Calvet Francesch, Xavier Garcia-Moll Marimon, Mar Ginés Guix, Joan Planes Vila, Emili Ros Fàbregas, Mireia Tomàs Carulla, Glòria Vicens Hernández i Albert Guinovart.

Nascut a Barcelona el 1966, Joaquim Uriach és llicenciat en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (1988), té el màster en direcció i administració d’Empreses per Esade (1994) i el PDG per l’Iese (2004). Abans havia cursat l’International Law a la London Polytechnic School (1987). Va ser president del Grupo Uriach de 2012 a 2021. També ha ocupat altres càrrecs a Laboratorios J. Uriach y Cía, i va treballar a Jufresa-Martell Abogados Asociados, despatx jurídic especialitzat en dret penal econòmic, i a Holco Trading Company (Mann Group). És patró de la Fundació Orfeó Català - Palau de la Música Catalana i de la Fundació Pau Casals, benefactor del Gran Teatre del Liceu, membre de la junta directiva del Cercle del Liceu i del Patronat de la Fundació Victoria de Los Ángeles.

stats