Música

El pop torna a brillar al Fred Festival

La Ludwig Band, Cupido i Da Souza actuen aquest cap de setmana a Terrassa

2 min
El grup La Ludwig Band en una foto d’arxiu.

BarcelonaEl Fred Festival de Terrassa arriba aquest cap de setmana a la tercera edició amb els grups La Ludwig Band, Cupido, Da Souza i La La Love You com a reclams principals. És a dir, continua manant la naturalesa pop amb què va néixer el 2019. Tot plegat seran una vintena de concerts, aquest divendres, dissabte i diumenge, al Parc Audiovisual de Terrassa. La pandèmia va impedir que es fes el festival el 2020. Sí que va permetre una edició del 2021 amb noms com Rigoberta Bandini, Mishima, Pau Vallvé i Maria Jaume, però amb l’aforament reduït a un terç (500 persones assegudes) a causa de les restriccions sanitàries, i amb només tres concerts per dia. Tot això forma part del passat, i enguany el Fred Festival no només recupera el format original, sinó que amplia l’oferta musical amb un segon escenari programat amb la col·laboració de Cases de la Música de Terrassa i per on passaran grups i artistes emergents com ara Ven’nus, Massaviu, Socunbohemio, Moli, Tagi Mo, Judit K, Roger Torné, Lenand i Lys Morke.

Pel que fa a l’escenari principal, aquest divendres a partir de les 18.30 h se succeiran els concerts de Julieta, Da Souza, els madrilenys La La Love You i els terrassencs Albercocks. Dissabte obriran la sessió Atalaya 00. Després serà el torn de La Ludwig Band, encara amb l’impuls de l’extraordinari disc La mateixa sort, que van publicar l’any passat; la cantant i actriu canària Kimberley Tell, i l’electropop de Cupido. L’abonament per als dos dies del Fred Festival costa 41,50 euros i les entrades diàries, 26,50 euros. Amb l’abonament es pot entrar gratis al concert d’Intana i Alícia Rey, diumenge a la Nova Jazz Cava de Terrassa.

El Fred Festival inaugura un mes de maig especialment musical al Vallès Occidental. Els dies 19, 20 i 21 se celebrarà a Sabadell una nova edició de l’Embassa’t, que presenta un cartell amb artistes i grups com Mishima, Tarta Relena, Maria Jaume, Rodrigo Cuevas, Alizzz, Ladilla Rusa, Ikram Bouloum i Mujeres, entre d’altres. La setmana següent, els dies 27 i 28 de maig, el protagonisme musical tornarà a Terrassa amb la celebració de la primera edició del Límbic, el festival impulsat per Òmnium Cultural, en què actuaran 31 Fam, Ferran Palau, Ginestà, Coloma Bertran, Maria Jaume i Lucia Fumero, entre d’altres.

stats