'Eufòria'
Cultura Música 18/07/2022

Mariona Escoda i Triquell ja tenen discogràfica

La guanyadora d''Eufòria' treurà disc amb Música Global, mentre que el seu company de concurs debutarà amb Halley Records

2 min
Mariona Escoda i Triquell durant la final d''Eufòria'

Barcelona"Aviat hi haurà notícies xules d'una cosa que s'ha estat cuinant a poc a poc, que ha estat una mica a l'ombra, i que veurà la llum", deia dissabte passat Cesc Fuentes, conegut artísticament com a Triquell, després del primer concert d'Eufòria al Palau Sant Jordi. L'artista explicava al programa especial Nit d'Eufòria de Catalunya Ràdio que l'espera un estiu intens i que l'enceta amb molta il·lusió. No han hagut de passar gaires dies perquè el cantant de Sant Quirze del Vallès fes pública aquella notícia misteriosa: Triquell debutarà amb el seu primer àlbum l'any que ve sota el segell Halley Records, la discogràfica d'artistes com Oques Grasses, Stay Homas, Suu, Els Catarres, Roba Estesa, Meritxell Neddermann i Lildami.

El disc es presentarà el 13 de maig de l'any vinent a la Sala Apolo de Barcelona, en un concert que formarà part del festival GuitarBCN. "Gràcies a la música i a vosaltres per deixar-me començar aquest viatge", ha dit Triquell a través d'Instagram. Les entrades per a l'actuació ja estan a la venda. Després de l'estiu, l'artista farà pública la seva primera cançó, que es mourà entre el pop i la música urbana i formarà part de l'àlbum de debut. Triquell va ser el segon concursant més votat d'Eufòria, el talent show de TV3 que va culminar amb Mariona Escoda de guanyadora i Núria López en tercera posició. Escoda ja ha signat el contracte discogràfic per iniciar la seva carrera professional amb la discogràfica catalana Música Global. Aquest era un dels premis per a qui guanyés el concurs, que també estava recompensat amb participar al disc de La Marató d’enguany i cantar la cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio al costat de Miki Núñez. En un comunicat, el segell ha apuntat que Escoda “està impacient i plena d’il·lusió per poder compartir amb els seus seguidors i seguidores el nou material musical en el que esta treballant”.

Sons del Món clourà amb 'Eufòria'

L'estiu, de fet, es presenta ple d'activitat per a alguns dels concursants del programa de televisió. Els participants han protagonitzat aquest cap de setmana passat una doble actuació al Palau Sant Jordi, però els concerts no s'acaben aquí. El festival Sons del Món ha programat un concert amb cinc dels concursants d'Eufòria el 7 d'agost a la Ciutadella de Roses. Hi participaran Mariona Escoda, Scorpio, Edu, Llum i Triquell, que actuarà amb Altersoma. Els concursants actuaran per separat, faran alguna col·laboració especial i interpretaran el repertori d'Eufòria. Alguns aprofitaran el concert per interpretar en directe, per primera vegada, algun tema propi o de nova creació. El concert d'Eufòria servirà per tancar el festival Sons del Món, que al llarg de l'estiu acollirà actuacions d'artistes com Andrés Calamaro, Ben Harper, Gipsy Kings, Alvaro Soler, Robe i Oques Grasses.

stats