Cultura 07/09/2017

Nits temàtiques en la nova programació del BAM i la Mercè Música

Manel, Ólöf Arnalds, Sopa de Cabra, Bala, Los Manolos i Rosalia & Refree, entre els confirmats

Ara
2 min
El BAM en família/ l'Ajuntament de Barcelona

BarcelonaJa és aquí. S'acaba de fer pública la programació musical del BAM i de la Mercè Música, que comença el 22 de setembre i continua fins al dia 25. Més de 130 artistes actuaran pels diversos espais de la ciutats, que recupera escenaris com el de la Rambla del Raval o el del Parc de Nou Barris.

Bona part de la programació de la Mercè Música d'aquest any es dividirà en nits temàtiques al Moll de la Fusta. El primer dia, divendres 22, estarà dedicat a Barcelona i la cultura mod amb Amadeu Casas i el seu homenatge a B.B. King, seguit per Los Retrovisores i les icones del mod barceloní, Brighton 64. El dissabte 23 serà el torn de la rumba, 25 anys després del 1992, amb Muchacho & Los Sobrinos; Ai, Ai, Ai, i Los Manolos. Finalment, l’últim dia, el diumenge 24, hi haurà la Festa Mediterrània amb les actuacions de Piero Pesce & le Questioni Meridionali Folk, Barcelona Gipsy Balkan Orchestra i Yacine & The Oriental Groove.

A l'escenari Mediterràniament, a la platja de Bogatell, hi sonarà la música de Txarango, Mishima, Manel, Buhos, Joan Miquel Oliver i Sopa de Cabra. L'espectacle 'Rumberos pugin a l'escenari' tornarà a desplegar tots els grups que no van poder acabar el seu xou estrenat al Festival Grec. Per la seva banda, l'escenari de la catedral donarà més protagonisme al jazz i les músiques populars, amb propostes com Barcelona Jazz All Stars o Rosalia & Refree, mentre que al Parc del Fòrum el mestissatge llatinoamericà farà ballar els assistents amb actes consagrats com Amparanoia o La Vida Bohème.

El BAM, sota la tutela de Marc Campillo, abraça les propostes més emergents del pop, l'electrònica i el rock alternatiu. La Dame Blanche, Zulu Zulu, Joana Gomila, Melange, Pau Vallvé, Endless Boogie, A-WA, Bala, Acid Arab, Bejo, Rebel Babel Ensemble, Oso Leone, Gala Drop o Jungle By Night seran alguns dels protagonistes a la plaça Coromines i dels Àngels, Antiga Fàbrica Estrella Damm i el nou escenari a la Rambla del Raval.

Pots consultar la totalitat de la programació a la web del BAM i la Mercè Música.

stats