Cultura 08/10/2015

"Esta gente se ha independizado y no ha avisado ni al tato": nou tràiler d''Ocho apellidos catalanes'

Ara
1 min

Barcelona"Érase otra vez un andaluz, un vasco y una vasca... y un catalán". Així comença el nou tràiler d''Ocho apellidos catalanes', seqüela de la pel·lícula més taquillera del cinema espanyol, 'Ocho apellidos vascos', que arribarà als cinemes el 20 de novembre amb l'objectiu d'igualar el resultat de la predecessora.

Aquí l'objectiu serà evitar el casament de l'Amaya (Clara Lago) amb un català (Berto Romero). Per això el pare se'n va a Sevilla per convèncer en Rafa (Dani Rovira) que la torni a conquistar. Dirigida per Emilio Martínez-Lázaro, té guió de Borja Cobeaga i Diego San José.

La cinta s'ha rodat en diverses localitats gironines, com Llagostera i Monells, on es fa una trobada de castells i s'omplen les façanes d'estelades: "Esta gente se ha independizado y no ha avisado ni al tato", diu el personatge de Rovira. Entre els nous actors protagonistes hi ha la catalana Rosa Maria Sardà i la sevillana Belén Cuesta i que se sumen als de l'anterior film, com Carmen Machi i Karra Elejalde.

stats