GENT
Cultura 07/05/2011

Paul McCartney es tornarà a casar

L'edició digital de 'People' publica una notícia que afirma que McCartney i la seva nòvia des de fa quatre anys, Nancy Shevell, estan compromesos. Aquest serà el tercer matrimoni del músic de Liverpool

Efe
1 min
Paul McCartney

Los Angeles p { margin-bottom: 0.21cm; } El cantant Paul McCartney i la seva nòvia des de fa quatre anys, Nancy Shevell, passaran per la vicaria després d'anunciar als seus amics i familiars que s'han compromès, informa l'edició digital de la revista People. "Nancy i Paul es casaran", va dir a la publicació una font propera a Shevell, de 51 anys, una dona de negocis de Nova York. "Ja hi ha anell de compromís i tot, és molt excitant", va afegir.

La llegenda de la banda de Liverpool, de 68 anys, va començar la relació amb Shevell durant l'estiu de 2007, i pel que sembla la diferència d'edat de la parella no ha suposat cap problema. "Tenen la química adequada", va apuntar la font de la revista. "Són dues persones obertes, relaxades i optimistes", ha afegit.

Aquest serà el tercer matrimoni per al músic. Es va casar amb Linda McCartney l'any 1969 i amb Heather Mills, l'any 2002. Tot i que l'enllaç amb Mills va acabar amb un amarg divorci el 2008, sembla que McCartney no té por de provar sort de nou. "M'agrada estar enamorat", va dir sobre la seva actual parella el 2008.

McCartney rep dilluns l'Ordre del Arbre de la Quina per part del ministeri peruà de l'Ambient, abans del concert que aquest mateix dia oferirà a Lima. El ministre de l'Ambient peruà, Antonio Brack, imposarà l'ordre al cèlebre artista a l'estadi Monumental de Lima per la seva trajectòria i compromís per la defensa de la natura.

stats