Música
Cultura 25/10/2012

Pere Camps, director del festival BarnaSants, guardonat amb la medalla d'honor de Barcelona

Aquest reconeixement se suma al premi Nacional de Música que li va concedir el CoNCA

Ara
1 min
Pere Camps / J.M. MORALES

BarcelonaBarcelona distingirà el 29 de novembre amb la medalla d'honor de la ciutat al director del festival BarnaSants, Pere Camps. Aquest reconeixement s'afegeix al Premi Nacional de Cultura en la categoria de Música, atorgat pel Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) i que li serà lliurat aquest divendres 26 d'octubre al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat.

Cada any, des del 1997, l'Ajuntament distingeix amb les medalles d'honor de la ciutat 25 ciutadans i entitats de Barcelona. El guardó, concebut com un reconeixement de la força de la societat civil barcelonina, posa en valor els mèrits d'homes, dones i institucions en els àmbits més diversos, però sempre amb el denominador comú de la vocació de servei a la col·lectivitat.

La Generalitat va valorar la creació i direcció del Festival de Cançó de Barcelona, que s'ha expandit cap a València, l'Alguer i Tolosa de Llenguadoc, i que ha portat la cançó i els artistes catalans a altres indrets, com ara Cuba o l'Uruguai. També se'l premia per impulsar la creació d'una futura xarxa europea de festivals d'aquesta categoria.

stats