Música
Cultura 03/04/2013

Espaldamaceta, Convergència i Unió, Pau Vallvé i Za!, noves confirmacions del PopArb

Se sumen a El Petit de Cal Eril, La Iaia i Standstill, que ja s'havien anunciat. El festival se celebrarà a Arbúcies els dies 28 i 29 de juny

Ara
1 min
Maria Rodés, Martí Sales i Ramon Rodríguez

BarcelonaEspaldamaceta, Convergència i Unió, Pau Vallvé, The Suicide of Western Culture i ZA! són les noves confirmacions del festival PopArb, que tindrà lloc a Arbúcies els dies 28 i 29 de juny. Espaldamaceta presentarà la seva nova faceta elèctrica; Ramón Rodríguez (The New Raemon), Maria Rodés i Martí Sales (Els Surfing Sirles) presentaran el seu projecte conjunt anomenat Convergència i Unió; Pau Vallvé tocarà el seu tretzè disc 'De bosc'; The Suicide Of Western Culture ensenyaran els nous sons del seu segon disc, i ZA! seguiran sorprenent amb els seu ritme explosiu sobre l'escenari.

Fa un mes ja es van conèixer els primers caps de cartell: El Petit de Cal Eril, La iaia, Standstill, La Habitación Roja i Univers. L'actuació d'El Petit de Cal Eril, el grup de Joan Pons, forma part de la gira de presentació del disc 'La figura del buit'. Standstill portaran a Arbúcies un espectacle basat en el nou disc que estan enregistrant. I l'actuació del trio osonenc La iaia serà especial, perquè probablement avançaran algunes cançons del disc que publicaran al setembre. De moment, el cartell compta també amb el grup valencià La Habitación Roja i els joves Univers, que tot just acaben d'editar l'EP 'La pedregada'.

stats