CULTURA
Cultura 27/04/2012

La plaça de la Catedral acollirà una coreografia multitudinària el Dia de la Dansa

La iniciativa estarà oberta a tots els vianants que vulguin participar en una ballada que reunirà dotze estils diferents

Efe
1 min

BARCELONAMés de 340 persones han confirmat la seva assistència a la ballada multitudinària que tindrà lloc a la plaça de la Catedral de Barcelona aquest diumenge per celebrar el Dia Internacional de la Dansa. La coreografia reunirà dotze estils de dansa, "per mostrar la gran riquesa i diversitat d'aquesta disciplina artística" i simbolitzar "la situació real del sector, que necessita que tots treballem junts sense perdre l'essència individual", segons l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya.

L'acció s'ha creat de manera col·lectiva i està oberta a tots aquells que tinguin interès a adherir-s'hi i als vianants que hi vulguin participar. El ball es clourà amb la cançó 'I will survive', de Gloria Gaynor, amb la qual els ballarins llançaran "un missatge clar i positiu". Desenes de teatres, escoles, centres cívics i associacions participaran en el Dia Internacional de la Dansa, que aquest any ha programat més de 120 activitats.

stats