Música
Cultura 08/07/2015

Jaume Sisa, Quimi Portet i Joan Miquel Oliver actuaran plegats a la Mercè

El Petit de Cal Eril & Free Spirits Jazz Band, Mishima, Los Punsetes, Vetiver i Núria Graham, entre els noms de l programació musical de les festes barcelonines

Ara
1 min
Joan Miquel Oliver, Jaume Sisa i Quimi Portet / BAM

BarcelonaEl Col·lectiu Galàctic es tornarà a reunir a Barcelona. Jaume Sisa, Quimi Portet i Joan Miquel Oliver uniran forces novament en un concert que formarà part de Mercè Música. El concert de l'heterodox trio, que interpretaran plegats temes dels seus repertoris respectius, serà un dels plats forts de la programació musical de les festes de la Mercè, que se celebrarà entre el 18 i el 23 de setembre.

Altres concerts destacats seran els de Mishima i l'espectacle 'Big Eril' a càrrec d'El Petit de Cal Eril i la Free Spirits Big Band. La tradicional nit dedicada al flamenc estarà protagonitzada per Raúl Rodríguez. I els versàtils Kaulakau de Marc Egea s'uniran a la Cobla Ciutat de Barcelona per defensar la proposta 'Mare Uut'.

L'apartat dedicat a la música independent, el BAM (Barcelona Acció Musical), celebrarà la seva 23a edició –la primera dirigida per Marc Campillo– amb artistes com Los Punsetes, Vetiver, Núria Graham, Blank Realm, Beach Beach, Bombino, Jane Weaver, LoneLady, Mdou Moctar, METZ, Ocellot, Ryley Walker i Saun&Starr.

stats