Música
Cultura 26/05/2011

Les quatre apostes d'avui al Primavera Sound

Després de l'èxit d'ahir a la nit de la primera jornada del San Miguel Primavera Sound, on els Echo & The Bunnymen van sonar cristal·lins al Poble Espanyol, repassem el millor del dia al Parc del Fòrum de Barcelona. Prepareu-vos

Redacció
1 min
Sufjan Stevens farà dos concerts al Fòrum

BarcelonaSufjan Stevens. Auditori Rockdelux. 20.30 h. Del folk a l'electrònica, passant pel pop simfònic. Aquest nord-americà és valent de mena i ha acceptat el repte de fer dos concerts a l'Auditori del Fòrum (el següent és demà a les cinc de la tarda).

P.i.L. Escenari Llevant. 21.15 h. John Lydon va actuar al Fòrum el 2008 amb Sex Pystols, i va acabar a cops de puny amb el cantant de Bloc Party perquè li va dir que seria millor reunir els P.i.L. Lydon li va fer cas i ara hi torna per fer reviure el mite fundacional del postpunk.

Grinderman. Escenari San Miguel. 23.00 h. Nick Cave va muntar Grinderman per marcar paquet i cridar com no ho feia des dels dies de Birthday Party. Testosterona il·lustrada a cops de punk-blues salvatge.

Suicide. Escenari Ray-Ban. 0.45 h. Alan Vega i Martin Rev recuperen en directe el repertori del primer disc de Suicide, estendard de la revolta del punk sintètic de Nova York del 1977.

stats