Música
Cultura 10/12/2013

Renaldo & Clara, Balago i Ferran Palau (Animic), nous fitxatges dels dimarts de la Beckett

Orchestra Fireluche obrirà el 14 de gener el nou cicle musical de la sala de Gràcia amb un concert especial amb convidats com Pau Riba, Joan Colomo, Marc Parrot i Mazoni

Ara
1 min
Orchestra Fireluche

BarceloanEls dimarts de la Beckett tornen a sonar amb força. Després de l'èxit del seu primer cicle musical, la sala de Gràcia torna a organitzar 'Els dimarts em sentiràs', una programació que reuneix alguns dels noms més interessants del circuït musical independent en un format pròxim.

El cicle arrencarà el 14 de gener amb un concert molt especial d'Orchestra Fireluche, una formació peculiar que treballa amb instruments de joguina i presentaran per primera vegada a Barcelona 'Tants caps tants joguets'. I com al disc, comptaran amb convidats: alguns dels noms que posaran la veu en l'actuació de la Beckett són Joan Colom, Marc Parrot, Jaume Pla (Mazoni), Pau Riba, Ivan Telefunken i el grup Anímic.

Per 'Els dimarts em sentiràs' també passaran Bedroom i Isaac Ulam (21 de gener), que faran una actuació conjunta alternant temes de l'un i de l'altre; La Marta Rius (28 de gener), una cantautora folk que presentarà el seu disc de debut 'No em deixis caure'; la proposta a mig camí entre la música i el teatre del poeta Josep Pedrals, Els nens eutròfics (4 de febrer); la inquieta i immersiva proposta dels experimentals Balago (18 de febrer); els emergents Trau (25 de febrer), un projecte sorgit de les cendres del grup de culte Les Philippes; i Ferran Palau (4 de març), el cantant d'Animic, oferirà un concert centrat en el seu repertori en solitari.

Tancarà el cicle el concert de presentació de Renaldo & Clara, que aprofitaran l'ocasió per presentar en societat (i amb banda) el seu primer disc 'Fruits del teu bosc', que publicarà el 4 de març el segell Bankrobber, que també és el responsable d'organitzar la programació d''Els dimarts em sentiràs'.

stats