Música
Cultura 21/06/2014

Roger Guasch: "La nova directora del Liceu programarà amb llibertat però s'haurà d'adequar als pressupostos que tenim"

El director general del Gran Teatre del Liceu ha declarat a Catalunya Informació que el nomenament de Christina Scheppelmann serà oficial divendres

Ara
1 min
Eva Compta i Roger Guasch. (Catalunya Informació)

BarcelonaEl director general del Gran Teatre del Liceu, Roger Guasch, en declaracions a l’espai 'L’entrevista' de Catalunya Informació ha assegurat que la nova directora artística del teatre, l’alemanya Christina Scheppelmann, el nomenament de la qual serà oficial divendres, firmarà contracte per cinc anys i "programarà amb llibertat", tot i que s’haurà d’adequar "als pressupostos que tenim".

"Apostarem per la innovació, apostarem per ser internacionals, apostarem per ser un referent artístic", ha afirmat Guasch al programa conduït per Eva Compta. "És que el Liceu no pot fer una altra cosa”, ha afegit. Un dels exemples que ha posat de l’aposta per la innovació és que es vol aprofitar el Foyer del teatre per acollir espectacles més minoritaris. “Aquí podrem fer temes potser amb més risc, amb menys públic –ha explicat Guasch–. Hem de fer una revisió contemporània, conèixer nous autors... que no són nous però sí desconeguts”.

stats