Cinema
Cultura 06/03/2013

Sean Penn, sobre la mort d'Hugo Chávez: "He perdut un amic"

Hollywood reacciona davant la mort del president veneçolà. "Ploro la mort d'un gran heroi", ha dit el director Oliver Stone

Ara
1 min
Sean Penn i Hugo Chávez

BarcelonaLa mort d'Hugo Chávez ha provocat reaccions de dol entre alguns dels representants més destacats de l'ala esquerrana de Hollywood. L'actor Sean Penn, amic personal de líder veneçolà, ha fet aquesta declaració a 'The hollywood reporter': "Avui, la gent dels Estats Units ha perdut un amic que mai va saber que tenia. I els pobres d'arreu del món han perdut un líder. Jo he perdut un amic. Els meus pensaments són amb la família del prPresident Chávez i la gent de Veneçuela".

El cineasta Oliver Stone també va reaccionar amb dolor a la mort de Chávez. "Ploro per la mort d'un gran heroi de la majoria del seu poble i d'aquells que lluiten per trobar el seu lloc en el món arreu del planeta. Odiat per les classes benestants, Hugo Cávez viurà per sempre en la història". Stone va conèixer Chávez el 2007, i el 2009 va elogiar el governant en el seu documental 'South of the Border', sobre els canvis polítics i socials ocorreguts a Sud-Amèrica en els últims anys. "Amic meu, descansa finalment en pau, t'ho has ben guanyat", va afegir.

stats