Cultura 24/04/2015

Les seqüeles de '50 ombres d'en Grey' s'estrenaran els dies de Sant Valentí de 2017 i 2018

El 10 de febrer del 2017 i el 9 febrer 2018 són les dates escollides per Universal pel llançament dels dos films

Efe
1 min
'50 ombres d'en Grey'

LOS ANGELESLes seqüeles de 'Cinquanta ombres d'en Grey arribaran als cinemes a la vora dels dies de Sant Valentí de 2017 i 2018, ha anunciat avui l'estudi Universal Pictures. 'Cinquanta ombres més fosques', s'estrenarà el 10 de febrer del 2017 i el tercer lliurament, 'Cinquanta ombres alliberades', veurà la llum un any després, el 9 febrer 2018.

Niall Leonard, espòs d'E.L. James, l'autora de les novel·les en què es basa la saga, serà l'encarregat de redactar el guió de la segona part. Leonard, escriptor de professió, té experiència prèvia en sèries britàniques com ¡Air Force One Is Down¡ i ¡Wire in the Blood¡, entre altres.

La guionista d'aquesta primera entrega, Kelly Marcel, es va desvincular de la saga i també la britànica Sam Taylor-Johnson, directora de 'Cinquanta ombres d'en Grey', que no tornarà a posar-se darrere les càmeres per a la segona part en desacord amb el control del projecte que en feia l'autora. L'adaptació cinematogràfica del primer dels llibres d'EL James ha recaptat més de 500 milions de dòlars a tot el món. Encara que es desconeix per ara qui prendrà les regnes del projecte, sí que està confirmat que Dakota Johnson tornarà a encarnar la jove Anastasia Steele i que Jamie Dornan interpretarà una altra vegada al multimilionari Christian Grey.

stats