TEATRE
Cultura 28/11/2011

Sergi López torna al teatre amb '30/40 Livingstone'

L'actor i Jorge Picó estrenen a Temporada Alta, de l'1 al 6 de desembre, una comèdia sobre "humor, tennis i antriopologia"

Laura Serra
1 min
Jorge Picó i Sergi López a '30/40 Livingstone'

BarcelonaDesprés de l'èxit fulgurant de Non Solum –sis anys en cartell, 300 bolos–, Sergi López torna als escenaris teatrals amb 30/40 Livingston, un títol enigmàtic que segons expliquen els seus autors –el mateix tàndem que a l'anterior obra, Sergi López amb Jorge Picó– remet "a un partit de tennis quan vas perdent" i a l'explorador "Livingstone, supongo". López és aquest explorador que se'n va a la natura com una mena d'Arcàdia per buscar la pau i l'assossec i es troba amb un lloc on les regles són tan estrictes com en un partit de tennis. Allà, a més, hi apareix un home amb banyes (Picó) que no diu ni mu.

L'aparença de comèdia "marciana militant" vol remetre als espectadors a preguntes més intenses, com ara 'com ens organitzem', o en el fons "totes les preguntes existencials pròpies del teatre", diu López. Però, insisteixen, fan molt el pallasso. A diferència de Non Solum, però, aquí hi ha un argument cronològic, linial, i té un argument. L'espectacle s'estrenarà l'1 de desembre i s'han allargat les funcions fins al 6. Després, tenen emparaulada una gira per Catalunya i, si surt bé, potser faran estada a Barcelona. Les obligacions cinematogràfiques de López per ara són inconcretes, de manera que l'espectacle podrà anar fent camí.

stats