PROPOSTES
Cultura 10/03/2017

Setmana del Play, 10-16 de març del 2017

2 min
Setmana del Play, 10-16 de març del 2017

Offside, el futbol al cinema

L'Offside, el Festival Internacional de Cinema Documental de Futbol, torna dijous amb la seva quarta edició, protagonitzada per pel·lícules sobre el Juventus, Zlatan Ibrahimovic, Jorge Sampaoli, el futbol islandès i Stanley Matthews, entre d'altres.

+ Detalls

Offside 2017

Cinema Maldà (Barcelona)

Del 16 al 26 de març

Totes les simfonies de Beethoven

Durant quatre dies seguits, l'Orquestra Simfònica Simón Bolívar, dirigida per Gustavo Dudamel, interpretarà les nou simfonies de Beethoven. L'integral culminarà amb una Novena en què participaran l'Orfeó Català i el Cor de Cambra del Palau de la Música.

+ Detalls

Integral Simfonies de Beethoven

Palau de la Música (Barcelona)

Del 12 al 15 de març

Primera nit del Minifestival de Música Independent

Cristina Quesada & Andreas Jonsson, Salad Undressed, Neleonard, Ana Béjar i Pavvla protagonitzaran la primera nit del 22è Festival de Música Independent de Barcelona, que continuarà el 25 de març amb un cartell encapçalat per Luke Haines a La Capsa (el Prat).

+ Detalls

XXII Minifestival de Música Independent de Barcelona

Espai Jove Les Basses (Barcelona)

11 de març

Rosie Flores inaugura un nou Blues & Ritmes

La cantant i guitarrista texana Rosie Flores enceta una nova edició del Blues & Ritmes, en aquest cas acompanyada per Mario Cobo i la Barcelona Big Blues Band. Això serà dissabte 11, mentre que diumenge 12 Alba Molina cantarà als seus pares Lole y Manuel.

+ Detalls

Blues & Ritmes

Teatre Principal i Teatre Zorrilla (Badalona)

De l'11 al 18 de març

El concert de les dones, a Nou Barris

Bad Gyal, La Otra, Les Sueques i Monique Makon pujaran a l'escenari del Concert pel Dia Internacional de les Dones que se celebrarà a la plaça Major de Nou Barris aquest dissabte. A més, a partir de les 17.30 hi haurà una mostra de dones creadores.

+ Detalls

Concert pel Dia Internacional de les Dones 2017

Seu del Districte de Nou Barris (Barcelona)

11 de març

Apostes de futur a l'Emergència!

Novena edició del festival de músiques emergents Emergència!, que al llarg dels anys ha demostrat tenir bon ull per artistes encara desconeguts que acabaran arribant a un públic més ampli. Enguany: All La Glory, Bala, Heather Leigh, Grande Days, Mans O i altres.

+ Detalls

Emergència! 2017

CCCB (Barcelona)

11 de març

Connexions artístiques a La Pedrera ArtLab

Pedrera ArtLab és un programa d'interrelacions artístiques que connecta músics de l'escena independent amb artistes d'altres disciplines. Dijous 16 serà el torn del pop de Germà Aire amb la fotografia de Blanca Viñas i els pinzells de Manuel Moranta.

+ Detalls

Pedrera ArtLab

La Pedrera (Barcelona)

Fins al 31 de març

stats