Propostes
Cultura 18/01/2019

La setmana del ‘Play’, del 18 al 24 de gener

Ara Play
1 min
La setmana del ‘Play’

NEU! FESTIVAL

Cinquena edició del Neu! Festival No Internacional de Música i Altres Arts a Girona, Salt i Bescanó. Amb les actuacions d’Ominira, Joan Colomo, Aliment, Xebi SF, Sara Fontán i Albert Pla, amb l’espectacle Miedo, entre d’altres.

DEL 18 AL 20 DE GENER

7 è FESTIVAL SÂLMON

7 è FESTIVAL SÂLMON El festival de dansa enceta dimarts la seva setena edició, amb 35 propostes repartides entre el Mercat de les Flors, l’Antic Teatre, la Sala Hiroshima, el CaixaForum, el MNAC, L’Auditori, la Fabra i Coats i altres espais de Barcelona.

DEL 22 DE GENER AL 10 DE FEBRER

1 a SETMANA DEL CINEMA EN CATALÀ

1 a SETMANA DEL CINEMA EN CATALÀ Els cinemes Texas de Barcelona acullen aquesta setmana més de vint projeccions de llargmetratges, curts i documentals en llengua catalana com Formentera lady, Ernest & Celestine, Jean-François i el sentit de la vida i Les distàncies, entre d’altres.

FINS AL 20 DE GENER

RAÜL ‘REFREE’ I ISAKI LACUESTA A LA FABRA I COATS

Raül Fernàndez Refree i Isaki Lacuesta han portat la col·laboració que van iniciar al Sónar 2018 al Centre d’Art Contemporani de Barcelona - Fabra i Coats en forma d’instal·lació interactiva sobre el control de les persones a través de la tecnologia, titulada Your phone is a cop.

FINS AL 17 DE MARÇ

TORNA LA CLÀSSICA A L’APOLO

El cicle de música clàssica What’s the Story (Morning Glory) torna a la sala Apolo els diumenges al matí entre el 20 de gener i el 10 de febrer, amb propostes heterodoxes com la del pianista Rubén Ramos Nogueira, que enceta el cicle aquest diumenge.

DEL 20 DE GENER AL 10 DE FEBRER

stats