Cultura 19/10/2018

La setmana del ‘Play’, del 19 al 25 d’octubre

1 min
La setmana del ‘Play’

STANLEY KUBRICK AL CCCB I LA FILMOTECA

Dimarts s’inaugura al CCCB l’exposició Stanley Kubrick, un recorregut cronològic per l’obra del cineasta novaiorquès, que coincideix amb el 50è aniversari de 2001: una odissea de l’espai i amb el cicle que li està dedicant la Filmoteca de Catalunya.

DEL 24 D’OCTUBRE AL 31 DE MARÇ DEL 2019

FESTIVAL IN-EDIT

Torna el festival de documentals musicals de Barcelona, que dijous s’inaugura amb el film sobre Elvis Presley The king, d’Eugene Jarecki, i que compta amb pel·lícules sobre M.I.A., Peret, The Rolling Stones i George Michael, entre molts altres.

DEL 25 D’OCTUBRE AL 4 DE NOVEMBRE

FESTIVAL PROTESTA

Sisena edició del Festival Protesta de Vic, amb projeccions de cinema social, conferències, exposicions i taules rodones. Hi haurà nou estrenes a Catalunya i una especial reivindicació del paper de la dona en el setè art.

DEL 19 AL 28 D’OCTUBRE

FESTIVAL LITERNATURA

Neix el festival Movistar Liternatura, dedicat als llibres sobre la natura. El MUHBA Vil·la Joana - Casa Verdaguer de la Literatura de Barcelona acollirà, entre altres, la naturalista americana Sy Montgomery i l’escriptor anglès Philip Hoare.

20 I 21 D’OCTUBRE

UTOPIAMARKETS IL·LUSTRACIÓ

Arriba la segona edició d’Utopia Markets Il·lustració, amb una seixantena d’artistes com Flavita Banana, Monstruo Espagueti, Javier Mariscal, Javirroyo i Miguel Gallardo, entre altres. A l’espai Utopia126 al barri del Poblenou de Barcelona.

DEL 19 AL 21 D’OCTUBRE

stats