Propostes
Cultura 18/05/2018

La setmana del ‘Play’, del 18 al 24 de maig

ARA Play
2 min
La setmana del ‘Play’

BATALLA DE GALLS

Demà dissabte la plaça major del Poble Espanyol acull una de les semifinals de la competició de freestyle Red Bull Batalla de los Gallos, on s’enfrontaran 16 promeses del rap, quatre de les quals aniran a la final de Madrid.

19 DE MAIG

25 ANYS DE CIUTAT FLAMENCO

Ja està en maxa la 25a edició del Ciutat Flamenco, que té lloc aquests dies a diverses sales de Barcelona, amb noms com Arcángel, Jorge Pardo, La Tana, Chicuelo, Ana Morales i Mariola Membrives, entre d’altres.

FINS AL 27 DE MAIG

25 ANYS DE PALLASSOS SENSE FRONTERES

Pallassos Sense Fronteres celebren el seu 25è aniversari amb una gran festa oberta al públic al Circ Cric, on es podran veure els espectacles que han portat a diferents països durant aquest quart de segle. La celebració s’acabarà amb un concert de Gertrudis.

19 DE MAIG

BALKABARNA FESTIVAL

Rembetiki Compañía de Barcelona, l’Orquestra de Ermesinde, Alaturca Barcelona, Balkumbia i Gokhan Sürer ompliran de sons balcànics el Parc de Poblenou, amb tallers, activitats infantils i espai gastronòmic. Entrada gratuïta.

20 DE MAIG

VAN VAN MARKET A LA CONFRARIA DE PESCADORS

Per primera vegada el mercat gastronòmada Van Van Market se celebrarà al Moll del Rellotge del Port de Barcelona amb la idea de promoure el coneixement dels peixos autòctons. La Confraria de Pescadors oferirà visites guiades amb degustació inclosa.

19 I 20 DE MAIG

stats