Propostes
Cultura 11/05/2018

La setmana del ‘Play’, de l’11 al 17 de maig

Ara Play
1 min
La setmana del ‘Play’

PRIMERA PERSONA

Virginie Despentes, Christina Rosenvinge, Vivian Gornick, Sheela Birnstiel, Simon Reynolds i Carla Simón seran alguns dels protagonistes de la setena edició del festival d’autobiografies en directe que se celebra al CCCB.

11 I 12 DE MAIG

FIRA LITERAL

Leo Bassi enceta avui la Fira d’Idees i Llibres Radicals Literal amb l’estrena d’ El último bufón a la Fabra i Coats. Aquesta edició commemora els 50 anys del Maig del 68 i compta amb figures com Mireya Andrade i Elaine Brown.

DE L’11 AL 13 DE MAIG

KAMASI WASHINGTON

El saxofonista estrella del jazz actual arriba a la Sala Razzmatazz de Barcelona setmanes abans de publicar el que serà el seu esperat nou llarga durada, que es titularà Heaven and earth. Jazz còsmic, exuberant i aclaparador, que apunta tant al passat com al futur del gènere.

14 DE MAIG

FESTIVAL REVELA’T

Els amants de la fotografia analògica tenen una cita amb la sisena edició del festival Revela’t, de Vilassar de Dalt, que durant el mes de maig acull més de 30 exposicions, a banda de tallers i altres activitats. A més, l’Off Revela’t presenta 20 exposicions a Barcelona.

DE L’11 AL 27 DE MAIG

UTOPIA MARKETS PHOTO

Més de 50 autors formaran part del mercat Utopia Markets Photo, que tindrà lloc a Utopia126, la nau modernista del barri barceloní del Poblenou. Entre els participants destaquen noms com ara el de Matías Costa, premiat dues vegades al World Press Photo, a més de Joana Biarnés, Séverine Sajous i Txema Salvans.

DE L’11 AL 13 DE MAIG

stats