propostes
Cultura 03/11/2017

La setmana del ‘Play’, del del 3 al 9 de novembre

1 min
La setmana del ‘Play’

IN-EDIT

Aprofiteu el cap de setmana perquè ja queden només tres dies de l’In-edit, el festival internacional de cinema documental musical de Barcelona, l’única mostra cinematogràfica que us farà ballar sobre les butaques.

FINS AL 5 DE NOVEMBRE

PALO ALTO YOUNG TALENT

Torna el Palo Alto Market del Poblenou, en aquesta ocasió dedicat al talent més jove. Una aliança amb el Taller de Músics i Cabal Musical donarà visibilitat a músics emergents i també a músics en risc d’exclusió social.

4-5 DE NOVEMBRE

IF BARCELONA

L’Arts Santa Mònica, l’Institut del Teatre, l’Hangar i la sala Hiroshima acullen la quinzena de propostes del festival de teatre d’objectes IF Barcelona, que enguany arriba també a tres espais de Santa Coloma de Gramenet, el Teatre Josep Maria de Sagarra, Can Sisteré i la Biblioteca Central.

DEL 9 AL 19 DE NOVEMBRE

BIS FESTIVAL

Tornen les Barcelona Independent Sessions, en aquesta ocasió amb concerts de Tronco, Nico Roig, Her Little Donkey, Polseguera, Doble Pletina... i més. Al Centre Cultural Albareda i l’Espai Jove Les Basses de Barcelona, que també acull la Fira Discogràfica Independent.

3 I 4 DE NOVEMBRE

MIRA FESTIVAL

La Fàbrica de Creació Fabra i Coats acull la setena edició del Mira, el festival d’arts digitals de Barcelona. Fins a 45 activitats que inclouen espectacles audiovisuals, instal·lacions d’art immersiu de gran format, xous amb so 3D i projeccions de 360 graus.

9-11 DE NOVEMBRE

stats