Propostes
Cultura 02/06/2017

La setmana del ‘Play’, del 2 al 8 de juny

2 min
La setmana del ‘Play’, del 2 al 8 de juny

LA MÚSICA DE WARHOL, A CAN TRINXET

L’antiga fàbrica Can Trinxet de l’Hospitalet evoca la cèlebre Factory d’Andy Warhol amb la mostra Silver songs. La música d’Andy Warhol. Portades de discos, fotos, serigrafies, dibuixos, revistes i altres objectes repassen la intensa relació de l’artista amb la música.

+ Detalls

Silver songs

Can Trinxet (L’Hospitalet de Llobregat).

Fins al 18 de juny

FIRE!! LA MOSTRA DE CINEMA LGTBI

Torna a Barcelona la Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià amb l’edició número 22 des que es va iniciar amb el nom de Mostra Lambda. 52 títols -la majoria estrenes al nostre país- entre llargs, documentals i curts, per a amants del cinema que trenca estereotips.

+ Detalls

Mostra fire!!

Institut Francès (Barcelona).

8-18 de juny

JOYCE DIDONATO CANTA 13 ÀRIES AL LICEU

La reconeguda mezzosoprano Joyce DiDonato presenta al Liceu En guerra i pau. Harmonia a través de la música, un programa multidisciplinari que inclou 13 àries barroques i espirituals, acompanyada pel conjunt instrumental Il Pomo d’Oro.

+ Detalls

Joyce Didonato & il pomo d’oro

Gran Teatre del Liceu (Barcelona).

4 de juny

RITMES CALENTS I SABORS PICANTS AL PALO ALTO

Com cada primer cap de setmana de mes, torna el Palo Alto Market al famós recinte del Poblenou. Aquesta vegada, celebrant el bon temps a ritme de jazz i ritmes afrocubans, amb paradetes de banyadors estampats i propostes gastronòmiques.

+ Detalls

Palo alto market

Pellaires, 30 (barcelona).

3 i 4 de juny

PRIMAVERA MUSICAL PER A TOTHOM

Ja ha arrencat el Primavera Sound, el gran esdeveniment musical del cap de setmana, amb desenes de concerts, com els de The XX, Arcade Fire, Grace Jones i Van Morrison, al Parc del Fòrum, però també amb actuacions gratuïtes al CCCB fins diumenge.

+ Detalls

Primavera Sound 2017

Parc del Fòrum (Barcelona).

Fins al 4 de juny

TORNA AL GOYA L’ÈXIT TEATRAL ‘EL PREU’

Sílvia Munt dirigeix l’obra d’Arthur Miller que va triomfar al Grec 2016 (va ser l’espectacle teatral més vist) i que ara torna al Goya per donar una oportunitat a tots els que encara no l’han pogut veure. Amb Ramon Madaula, Pere Arquillué, Lluís Marco

i Rosa Renom.

+ Detalls

‘El preu’, d’Arthur Miller.

Teatre Goya (barcelona). A partir del 8 de juny

JORNADES MUSICALS A L’ERMITA DE LA PIETAT

Diumenge arrenca una nova edició de les Jornades Musicals a l’Ermita de la Pietat d’Ulldecona, una de les cites culturals de més tirada de les Terres de l’Ebre. Amb Los Volcanes, Pepet i Marieta, Outer Space, La Iaia, Shirley Davis i molts altres.

+ Detalls

Jornades musicals

Ermita de la Pietat (Ulldecona).

Del 4 de juny al 27 d’agost

stats