PROPOSTES
Cultura 17/11/2016

La setmana del ‘Play’, 18 - 24 de novembre del 2016

2 min
La setmana del ‘Play’

CREACIÓ EN DANSA I MOVIMENT

Dijous comença la cinquena edició del Sâlmon<, el festival de creació en dansa i arts del moviment que revoluciona el Mercat de les Flors i altres espais de Barcelona amb 22 espectacles de creadors com Loscorderos, Jan Martens i Societat Doctor Alonso.

+ Detalls

SÂLMON< FEST

Mercat de les Flors (Barcelona)

24 de novembre - 4 de desembre

salmon-dance.com

CARTELL DE LUXE AL FORAMURALLA

Ryley Walker, El Petit de Cal Eril, The Unfinished Sympathy i Ljubliana & The Seawolf són alguns dels artistes que seran al Foramuralla de Vic. Com Calvin Johnson, que hi actuarà com a Selector Dub Narcotic i de qui us parlem en aquestes pàgines.

+ Detalls

Foramuralla 2016

L’Atlàntida (Vic)

19 de novembre

www.foramuralla.cat

FICCIÓ TELEVISIVA A IGUALADA I BARCELONA

La ficció per a televisió internacional té una cita a la catorzena edició del Zoom, el festival que aposta pel cinema fet pensant en la tele i el trasllada a la gran pantalla. Aquest any, a més, estrena seccions dedicades a les sèries i als nous formats televisius.

+ Detalls

ZOOM FESTIVAL

Igualada / Barcelona

Del 22 al 27 de novembre

www.zoomigualada.org

PER VESTIR BÉ CAL ANAR A SASTRERIA MODERNA

Sastreria Moderna és una pop-up no convencional que funciona com anar a cal sastre: us emproveu els vestits però no us els endureu, sinó que us els faran sota comanda. A més, coneixereu els dissenyadors i us convidaran a vermut: tota una festa de moda ètica i responsable.

+ Detalls

SASTRERIA MODERNA

Appartshowroom (Barcelona)

18-19 de novembre

facebook.com/holasastreriamoderna

ELS PIXIES PORTEN NOU DISC A BARCELONA

Els Pixies tornen a Barcelona amb un nou treball sota el braç, Head carrier, un disc en què Paz Lenchantin ja figura com a membre de ple dret en substitució de Kim Deal. Una cita obligada per a tots els fans del rock alternatiu dels 90.

+ Detalls

PIXIES

Sant Jordi Club (Barcelona)

20 de novembre

IF FESTIVAL ‘IN PROGRESS’ AL SANTA MÒNICA

Cinc artistes residents a l’Arts Santa Mònica mostren al públic els seus projectes in progress de teatre visual i d’objectes. Una bona manera de conèixer com treballen i de tastar el que es podrà veure en l’edició del festival IF Barcelona del 2017.

+ Detalls

IF BARCELONA

Centre d’Arts Santa Mònica (Barcelona)

Fins al 27 de novembre

http://artssantamonica.gencat.cat/ca/

¿VOLEU PUJAR AL TREN DE BOMBAY SAPPHIRE?

Si us agrada la ginebra, heu de fer un viatge amb el tren que Bombay ha muntat a l’Estació de França: un recorregut multisensorial ideat pels mags del menjar The Robin Collective. Com que només s’hi pot anar amb invitació en sortegem al nostre Facebook.

+ Detalls

THE GRAND JOURNEY

Estació de França (Barcelona)

21-24 de novembre

stats