Cultura 16/05/2015

'Sis hores de cançó' a Sants per celebrar 20 anys del BarnsaSants

Artistes com Cris Juanico, Feliu Ventura, Pau Alabajos, Ester Formosa, Joanjo Bosk i Verdcel actuaran a partir de les 7 de la tarda en un concert gratuït a Sants

Agències / Ara
1 min
Ovidi Montllor, la fera més tendra i ferotge de la Cançó.

BarcelonaEl festival de cançó d'autor Barnasants celebrarà aquest dissabte el seu vintè aniversari amb un concert especial al carrer, d'accés lliure, titulat 'Sis hores de cançó a Sants', en el qual actuaran 15 músics de diferents generacions i estils.

El concert, a partir de les 19 h, pren el nom del festival 'Sis hores de cançó' de Canet de Mar, del qual el director i creador de Barnasants, Pere Camps, ha dit: "Som hereus naturals d'aquelles sis hores". L'únic músic que va actuar en totes les edicions del 'Sis hores de cançó' va ser el cantautor Ovidi Montllor, a qui han dedicat la vintena edició del Barnasants, amb motiu dels vint anys de la seva mort, i a qui homenatjaran dissabte els artistes interpretant algunes de les seves cançons.

Els quinze artistes que es donaran cita al barri de Sants seran Cris Juanico, Feliu Ventura, Pau Alabajos, Ester Formosa i Adolfo Osta, Joanjo Bosk, Verdcel, Hugo Mas, Clara Andres, Rusó Sala, Montse Castellà, Alidé Sans, Tomàs de los Santos i Borja Penalba. "Hem aconseguit que aquestes 6 hores siguin un bon resum dels 20 anys del festival", ha manifestat Camps en relació amb els objectius del concert.

stats