Cultura 18/03/2014

Charlie Brown i Snoopy, com no els havies vist mai

Els dos personatges celebraran els 65 anys amb una pel·lícula en 3-D, que s'estrenarà l'any que ve. Avui se n'ha fet públic el primer tràiler

Ara
1 min

BarcelonaDesprés de dècades triomfant a les pàgines dels diaris, als àlbums de còmics i a la televisió, Charlie Brown i Snoopy ja estan a punt per fer el salt, de nou, a la gran pantalla. Ho faran en una pel·lícula que veurà la llum el 15 de novembre del 2015, 65 anys després del naixement dels famosos personatges i 30 anys després de la seva primera aparició televisiva.

Feia tres dècades que Brown i el seu entremaliat gos no es deixaven veure per la gran pantalla, però el seu retorn no tindrà res a veure amb el que s'havia vist fins ara. En aquesta ocasió, els famosos personatges de Charles Schulz es podran veure en 3D, un imperatiu en una època en què els nens estan acostumats a efectes visuals impressionants.

El mateix fill del creador, Craig Schulz, participa en l'elaboració dels guions del film, que ja fa anys que s'està preparant i que encara necessita un any i mig més de feina abans que arribi a les cartelleres, ja a finals del 2015.

stats