Cultura 29/11/2017

Gorillaz, LCD Soundsystem i Diplo, primeres confirmacions del Sónar 2018

El festival també oferirà les actuacions de Richie Hawtin, Ólafur Arnalds i Bonobo, entre d'altres

Ara
1 min
Gorillaz, LCD Soundsystem i Diplo, primeres confirmacions del Sónar 2018

BarcelonaGorillaz, LCD Soundsystem i Diplo són alguns dels artistes que actuaran al Sónar 2018, que celebrarà la seva 25a edició a Barcelona del 14 al 16 de juny. Gorillaz, el projecte liderat per Damon Albarn, presentarà per primera vegada a Barcelona el seu nou àlbum, 'Humanz', amb un nou espectacle amb molts convidats especials que posarà fi a 5 anys sense visitar els escenaris de l'Estat.

Els novaiorquesos LCD Soundsystem oferiran al Sónar 2018 un concert en exclusiva a l'Estat per presentar els temes del seu recent 'American Dream', el seu aclamat disc de retorn. Un altre cap de cartell d'aquesta edició serà el nord-americà Diplo, el gran explorador de les músiques perifèriques contemporànies, que oferirà una sessió en què barrejarà 'bass house' i nous ritmes digitals.

LCD Soundsystem

Entre la resta dels 33 noms que ha revelat avui el Sónar 2018, el primer avançament dels més de 130 espectacles que conformaran la programació, hi destaquen també artistes com Richie Hawtin, que presentarà el seu espectacle 'Close'; Laurent Garnier -tancarà la nit de dissabte amb una sessió a l'aire lliure de 4 hores-, Bonobo, Wiley, Bicep, Ólafur Arnalds, Kode9, George FitzGerald, Lorenzo Senni, Rels B i Mueveloreina.

La primera nit del festival, l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) inaugurarà el Sónar 2018 interpretant a L'Auditori 'In C', peça emblemàtica del compositor minimalista Terry Riley, sota la direcció de Brad Lubman.

stats