Música
Cultura 24/04/2018

Un disc amb cançons inèdites de Prince, al setembre

La selecció estarà centrada en una etapa de la carrera del músic

Efe / Ara
1 min
Sortirà un àlbum amb cançons inèdites de Prince al setembre

BarcelonaUn àlbum amb cançons inèdites de Prince sortirà a la venta al setembre, segons ha anunciat Variety en una entrevista amb Troy Carter, el director del serveis creatius de Spotify i també responsable del patrimoni de Prince a través de la companyia Atom Factory.

Carter ha explicat que l'àlbum estarà centrat en una etapa específica de l'artista en lloc d'incloure temes de diferents períodes de la seva carrera. "Prince ho guardava tot, i per tant hi ha dècades de música i vídeos –ha assegurat–. Però es necessita molt de temps per repassar tot el material i investigar el seu context històric".

També s'espera que a finals d'any arribi a les llibreries l'autobiografia que l'artista estava escrivint quan va morir. La setmana passada, a més, es va publicar una nova versió de 'Nothing compares 2 U', un tema escrit per Prince que va popularitzar en el seu moment Sinéad O'Connor.

Prince, que va morir el 2016 als 57 anys com a conseqüència d'una sobredosi d'opiacis, va ser una figura indiscutible del pop i un gran renovador de la música negra. La seva versatilitat i creativitat van portar-lo a l'èxit amb àlbums com 'Purple rain' (1984) i 'Sign o' the times' (1987).

stats