Cinema
Cultura 13/03/2013

Spielberg anuncia que la nova entrega de 'Tintín' arribarà el Nadal del 2015

Peter Jackson dirigirà la cinta, que podria estar basada en els àlbums 'Les set boles de cristall' i 'El temple del sol'

Ara
1 min
EL PARE DE TINTÍN ERA UN GRAN AFICIONAT A LA CIÈNCIA

BarcelonaDos anys després de l'estrena de 'Les aventures de Tintín: el secret de l'unicorn', que va recaptar 373 milions de dòlars arreu del món, el director de la cinta, Steven Spielberg, va anunciar ahir que la segona part arribaria al voltant del Nadal del 2015. Aquesta vegada, com estava previst, Peter Jackson s'encarregarà de dirigir la pel·lícula i Spielberg només la produirà.

"Ja tenim un guió i començarem a capturar la interpretació dels actors probablement a finals d'any", va explicar Spielberg. "Volem que el film estigui llest al voltant del Nadal del 2015. Ja sabem quins llibres adaptarem. No podem dir quins, però sí que combinarem dos llibres que Hergé sempre va tenir la intenció de combinar". Els rumors de la xarxa, però, apunten cap a 'Les set boles de cristall' i El temple del sol' com a àlbums escollits. El guió l'escriurà el novel·lista anglès Anthony Horowitz.

stats