Cinema
Cultura 26/03/2015

L'actor Idris Elba pot ser el dolent de 'Star Trek 3'

Tot i que encara no es coneixen detalls del paper que podria interpretar, els Klingons podrien ser els dolents del film

Europa Press
1 min
Idris Elba / GETTY

MadridL'actor Idris Elba podria unir-se al repartiment de la tercera entrega de la saga 'Star Trek' per interpretar el dolent. Elba està negociant la seva participació a la pel·lícula, que tot i que no es coneixen els detalls del seu paper, els Klingons podrien ser els dolents del film, segons informa Variety.

El nom d'Elba, però, no és l'únic que s'ha contemplat per interpretar el dolent. Al febrer es va poder saber que s'estava considerant a Bryan Cranston per prendre el relleu de Benedict Cumberbach com a enemic de Kirk, Spock i la resta de la tripulació de l'Enterprise. Si es confirma la participació d'Elba, l'actor estaria dirigit per Justin Lin en aquesta pel·lícula produïda per J.J. Abrams. El guió és de Doug Jung i Simon Pegg, que interpreta Scotty a la trilogia.

'Star Trek 3', que s'estrenarà el dia 15 de juliol de 2016, tornarà a portar a la gran pantalla Chris Pine com a capità Kirk, escortat pel seu company fidel vulcanià Spock, paper interpretat per l'actor Zachary Quinto. Les cares conegudes d'aquesta nova etapa de la saga també hi seran, com Zoe Saldana (Nyota Uhura), Anton Yelchin (Chekov), John Cho (Hikaru Sulu), Karl Urban (Bones) i Alice Eve (Carol).

stats