La suggeridora
Cultura 02/06/2016

'Foodies' responsables, Palo Alto a la sorra i art digital

Regina Rodríguez Sirvent
2 min
La suggeridora

GIMCANA PER A ‘FOODIES’ RESPONSABLES

L’Urban Food Challenge és una gimcana de menjar gurmet. O sigui, gimcana + manduca = EPIC WIN. La idea neix amb l’objectiu de generar consciència activa per millorar el consum i evitar el malbaratament dels aliments. El repte consisteix a passar una sèrie de proves (totes gastronòmiques) distribuïdes pel centre de la ciutat que portaran els participants a descobrir un àpat de luxe preparat pels Bear on Bike. Segons els seus promotors, l’Urban Food Challenge “neix de l’amor honest pel menjar”. “Però no només ens referim al plaer de menjar i al nostre benestar -continuen-, el que volem és sensibilitzar sobre la sostenibilitat alimentària i fomentar el consum responsable a través del joc i del bon menjar”. No és una gimcana de les que acabes amb la cara plena de farina.

Urban Food Challenge

Ciutat Vella

Barcelona

4 de juny

Entrades a hi@foodisms.co

PALO ALTO A LA SORRA

En la primera setmana oficial de xancletes i pantalons curts, la fórmula d’èxit aclaparant del Palo Alto s’inspira en la platja: neix el Beach Market. L’essència artesana i local és la mateixa però es posa l’accent en la gràcia surfera. Bicicletes de les millors marques de la ciutat i planxes de surf fetes a mà per Proyecto Sandez, un taller veí del Poblenou. DJs, realitat virtual i gastronomia de luxe, com els plats ecològics i de comerç just de l’infal·lible Gat Blau. La festa continua.

Beach Market

Palo Alto

Carrer Pellaires, 30

(Barcelona)

4 i 5 de juny

EL MOVIMENT DE L’ART DIGITAL

Art digital. I en moviment. Loop és un projecte que es dedica a l’estudi i la promoció de la imatge en moviment i cada any es presenta a Barcelona amb artistes, galeristes, col·leccionistes i directors d’institucions del sector per desenvolupar projectes que explotin totes les seves capacitats. Loop s’esplaia en tres seccions: una fira -amb una selecció d’artistes espectaculars-, un festival -amb projeccions per tota la ciutat- i l’estudi -amb una llarga llista de conferències i tallers.

LOOP

Arts Santa Mònica

La Rambla, 7 (Barcelona)

Fins al 10 de juny

stats