La suggeridora
Cultura 26/05/2016

Art a llapis, creativitat digital i escultures de Lego

Regina Rodríguez Sirvent
2 min
La suggeridora

REALITATS EN ESCALA DE GRISOS

Aquesta pintura que veieu -perquè és una pintura, no una fotografia en blanc i negre - està feta 100% amb llapis. “La veritat és que no recordo l’última vegada que vaig estar-me tot un dia sense dibuixar. Fa tres, quatre, no, més, més de quatre anys, crec, no ho sé. Jo pinto per necessitat i necessito pintar cada dia”. Luis Feo (Toledo, 1975) va fer la seva primera exposició als 25 anys i des d’aleshores sempre ha pintat imatges hiperrealistes amb escales de grisos. Els últims quatre anys pintava quadres molt petits amb llapis, però aquest últim any va descobrir que si posava granit dins d’un aerògraf funcionava. Ara combina llapis, aerògraf, grafit en pols, plantilles i vernís. Feo diu que tot el que reflecteixen els seus dibuixos és mentida, que són idealitzacions. Jutgeu-ho vosaltres mateixos.

Luis Feo ‘In & out’

N2 Galeria

Enric Granados, 61 (Barcelona) Fins al 22 de juny

‘BOOM’ DE CREATIVITAT DIGITAL

OFFF està pensat per als curiosos. Per tant, que aquesta comunitat de creatius hagi escollit venir a Barcelona després de 15 anys d’experiències arreu del món és una gran notícia. Tres dies de conferències, workshops, activitats i espectacles per a tots aquells que tenen ganes d’inspirar-se i aprendre. Inspirar-se en qui? En una colla d’artistes increïbles vinguts de tot el món que van del cine fins al lettering, passant per la filosofia, el 3D i el disseny de so. Un luxe de cap de setmana.

Festival OFFF

Museu del Disseny de Barcelona

Plaça de les Glòries, 37

Fins al 28 de maig

100 OBRES AMB UN MILIÓ DE PECES

La CNN diu que és una de les 10 exposicions del món que s’han de visitar. Tan si ets dels que quan eres petit et tancaves a l’habitació i construïes ciutats imaginàries a base de peces de Lego, com si jugaves a futbol al carrer o feies prendre el te a la Barbie i al Mazinger Z, cent obres fetes amb un milió de peces en un espai de 1.900 m2 no et deixen indiferent. Hi veureu des d’ El pensador de Rodin fins a un esquelet de dinosaure de sis metres de longitud. Tela.

‘The art of the brick’

Cupula Events

C. C. Arenas

(Barcelona)

Fins al 12 de juny

stats